ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID – 19

Πρόληψη αναφορικά με τον Covid 19

Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022

Αγαπητοί ταξιδιώτες,

Ελπίζουμε το μήνυμά μας να σας βρίσκει όλους καλά και υγιείς, με νέα όνειρα και σχέδια να ταξιδέψετε και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις.

Καθώς διανύουμε άλλη μία χρονιά κατά την οποία συνεχίζεται η εξάπλωση του COVID – 19, αλλά και οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς, όλοι εμείς στο Ξενοδοχείο Γουλιέλμος δεν εφησυχάζουμε και εργαζόμαστε με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών, εργαζομένων και συνεργατών μας.

Ακολουθώντας πιστά τα Πρωτόκολλα Υγιεινής “Health First της Ελληνικής Κυβέρνησης και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είμαστε έτοιμο και πάλι να σας προσφέρουμε τη φιλοξενία που σας αξίζει.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ξενοδοχείο μας θα σας καλωσορίσει φέτος από τις 22 Απριλίου 2023, ενώ το Τμήμα Κρατήσεων μας ήδη απαντάει σε όλα σας τα αιτήματα που με χαρά διαπιστώνουμε ότι αυξάνονται καθημερινά μαζί με τα όνειρα σας να επισκεφτείτε τη μαγευτική Σαντορίνη.

Προσπαθώντας για την καλύτερη ενημέρωση σας αναφορικά με την πολιτική του ξενοδοχείου σε σχέση με τον κορονοϊό, δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα, καθώς και μία ομάδα Υγιεινής και Ασφάλειας με εκπαιδευμένο προσωπικό, η οποία βρίσκεται στη διάθεσή σας στο e-mail hotelgoulielmos@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέλθουμε σε όλες σας τις απαιτήσεις!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρία Αλεφραγκή

Γενική Διεύθυνση Ξενοδοχείο Γουλιέλμος

ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, το ξενοδοχείο μας παρέχει σε όλα τα μέλη της ομάδας μας τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) με γνώμονα την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Όλα τα μέλη του προσωπικού μας υποβάλλονται σε self-test διάγνωσης του covid-19 με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα και ενημερώνουν τον υπεύθυνο προσωπικού για το αρνητικό ή θετικό αποτέλεσμα.

Επιπροσθέτως, διαθέτουμε απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, ώστε να χρησιμοποιούνται συχνά από το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Με σκοπό να περιορίσουμε το συνωστισμό στην Υποδοχή παρέχουμε στους επισκέπτες μας τη νέα μας υπηρεσία Self Checkinπριν την άφιξή τους και προτείνουμε να χρησιμοποιούν τους ανέπαφους τρόπους πληρωμής.

Το πρωινό μας μπορείτε πλέον να το απολαύσετε a la carte σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλες τις απαραίτητες αποστάσεις  ή στο δωμάτιό σας σε ώρα που εσείς επιλέγετε.

Έχουμε ετοιμάσει για σας μία νέα, ιδιωτική άκρη στην καρδιά της καλντέρας, την Just Calderaόπου μπορείτε, κατόπιν συνεννόησης, να γευτείτε το πρωινό σας, να γευματίσετε ή να δειπνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίσαμε να επεκτείνουμε τις ώρες λειτουργίας του εστιατορίου και bar μας, με στόχο όλοι μας οι επισκέπτες να έχουν την άνεση χρόνου να απολαύσουν αυτή την υπέροχη ιδιωτική άκρη!

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της υγιεινής και ασφάλειας του χώρου των δωματίων, για άλλη μία χρονιά τηρούμε την καθημερινή  απολύμανση με ξηρό ατμό και φροντίζουμε ώστε τα δωμάτια να παραμένουν περισσότερες ώρες κενά πριν τη νέα άφιξη, με στόχο τον καλύτερο εξαερισμό τους. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούμε το σύστημα καθαρισμού KIRBY, το οποίο καθαρίζει υποαλλεργικά, χαλιά και έπιπλα, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει τα στρώματα από ακάρεα που τυχόν έχουν εισχωρήσει σε αυτά.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το ξενοδοχείο μας ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Ο καθαρισμός των υδάτων της πισίνας πραγματοποιείται καθημερινά με σχολαστικότητα, ενώ παράλληλα συντηρούνται όλα τα συστήματα χλωρίωσης. Ο εξωτερικός χώρος της πισίνας έχει διαμορφωθεί ανάλογα, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να ενισχύεται η ασφάλεια των λουόμενων.

 

 

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • Εγγύηση καλύτερης τιμής

  • Δώρο Καλωσορίσματος

  • Δωρεάν early check in / late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Μοναδικές Προσφορές

1 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κάντε κράτηση & επωφεληθείτε.

#hotelgoulielmos

Νιώστε την αυθεντική φιλοξενία

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user goulielmoshotel.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ