W (73 of 7)_result

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID – 19

Τελευταία ενημέρωση: 20/7/2020

Αγαπητοί ταξιδιώτες, συνεργάτες και φίλοι,

Ελπίζουμε ότι εσείς και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα είστε καλά στην υγεία σας και δεν σας επηρέασε αυτή η πρωτόγνωρη υγειονομική και παγκόσμια κρίση.

Η νέα συνθήκη που δημιουργεί η εξάπλωση του COVID – 19 επιτάσσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας . Για όλους εμάς στο Ξενοδοχείο Γουλιέλμος αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα αποτελεί η προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, εργαζομένων και συνεργατών μας. Γι’ αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον ιδανικό για τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών. Καθημερινά παρακολουθούμε τις εξελίξεις και εναρμονιζόμαστε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αρμόδιων Ελληνικών Αρχών.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Ξενοδοχείο μας θα σας καλωσορίσει φέτος από την 1η Ιουλίου 2020, ενώ το Τμήμα Κρατήσεών μας βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλα τα αιτήματά σας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είμαστε κοντά σας, προχωρήσαμε στη δημιουργία αυτής της σελίδας με αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για την πολιτική του ξενοδοχείου μας λόγω του κορονοϊού, η οποία θα ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις. Ταυτόχρονα, έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα Υγιεινής και Ασφάλειας με εκπαιδευμένο προσωπικό, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail hotelgoulielmos@gmail.com.

Εκ μέρους όλης της ομάδας του Ξενοδοχείου Γουλιέλμος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα και να σας διαβεβαιώσουμε ότι έφτασε η στιγμή που τα όνειρά σας θα μεταμορφωθούν σε εμπειρίες ζωής και αξέχαστες μοναδικές στιγμές.

Μέχρι να συναντηθούμε, μένουμε ασφαλείς, μένουμε υγιείς.

Καλή αντάμωση!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρία Αλεφραγκή

Γενική Διεύθυνση Ξενοδοχείο Γουλιέλμος

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

Με γνώμονα να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής, έχουμε συνάψει συνεργασία με πιστοποιημένη εταιρεία με την οποία έχουμε κοινό στόχο την υγειονομική θωράκιση του ξενοδοχείου. Επιπροσθέτως, στο site μας μπορείτε να βρείτε το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας του ξενοδοχείου μαςHealth First σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΟΔΥΥ και Υπουργείου Τουρισμού.

Είμαστε περήφανοι για την τήρηση αυστηρών προτύπων καθαριότητας και υγιεινής, αλλά και για τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας στα πρότυπα αυτά. ‘Ολα τα μέλη της ομάδας μας διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ), σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Περιορίζουμε το συνωστισμό στην Υποδοχή και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Για το λόγο αυτό προτείνουμε στους επισκέπτες μας να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Fast Checkinπριν την άφιξή τους και να προτιμούν τους ανέπαφους τρόπους πληρωμής.

Διατίθενται απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, αλλά και στο χώρο των δωματίων, και ενθαρρύνουμε τη συχνή χρήση τους από το προσωπικό και τους επισκέπτες. Κατόπιν αιτήματος, παρέχουμε ατομικές υφασμάτινες μάσκες και θερμομετρούμε ανέπαφα στο χώρο της Υποδοχής το προσωπικό και τους επισκέπτες μας. Οι επισκέπτες που δεν ανήκουν στους ενοίκους του ξενοδοχείου μας επιτρέπονται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την Υποδοχή.

Επεκτείνουμε τις ώρες σερβιρίσματος του πρωινού μας και διαμορφώνουμε κατάλληλα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας χώρους, με στόχο την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και την αποτροπή του συνωστισμού. Το πρωινό μας μπορείτε πλέον να το απολαύσετε a la carte ή, κατόπιν συνεννόησης, θα σερβίρεται στο δωμάτιό σας για ακόμη μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, αν το επιθυμείτε.

Έχουμε ετοιμάσει για σας μία νέα, ιδιωτική άκρη στην καρδιά της καλντέρας, την Just Calderaόπου μπορείτε, κατόπιν συνεννόησης, να γευτείτε το πρωινό σας, να γευματίσετε ή να δειπνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίσαμε να επεκτείνουμε τις ώρες λειτουργίας του εστιατορίου και bar μας, με στόχο όλοι μας οι επισκέπτες να έχουν την άνεση χρόνου να απολαύσουν αυτή την υπέροχη ιδιωτική άκρη!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ

Για την ασφάλεια όλων μας, έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρά μέτρα για τον καθαρισμό και την απολύμανση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. Έχουμε προμηθευτεί τα κατάλληλα εργαλεία απολύμανσης με ξηρό ατμό και αυξήσαμε τις ώρες που τα δωμάτιά μας παραμένουν κενά μέχρι τη νέα άφιξη, με στόχο τον καλύτερο εξαερισμό τους. Εναλλακτικά, έχουμε υιοθετήσει το πρωτόκολλο “24 ωρών κενό δωμάτιο”, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και υγιεινή των επόμενων πελατών μας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ακολουθούμε πιστά τα πρότυπα της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP.

Διενεργούνται τακτικότεροι και πιο εντατικοί έλεγχοι σε όλους τους χώρους F&B και ενισχύουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση της κουζίνας και των χώρων αποθήκευσης τροφίμων.

ΧΩΡΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Τηρούμε όλους τους αυστηρούς κανόνες καθαρισμού των υδάτων και συντήρησης των συστημάτων χλωρίωσης. Φροντίζουμε να αποφεύγεται ο συνωστισμός εντός του χώρου της πισίνας και έχουμε διαμορφώσει το συγκεκριμένο περιβάλλον αναψυχής με στόχο την τήρηση των αποστάσεων και την χαλάρωση των λουόμενων.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που διαγνωσθεί κάποιο κρούσμα COVID-19 κατά την παραμονή μου στο ξενοδοχείο, τι είδους βοήθεια θα μου παρασχεθεί;

Με προτεραιότητα να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ασφαλή φιλοξενία και την απαραίτητη στήριξη σε περίπτωση ανάγκης, έχουμε καταρτίσει ένα αναλυτικό πλάνο διαχείρισης κρούσματος COVID-19 στο ξενοδοχείο μας. Όλοι οι ένοικοι θα ενημερωθούν άμεσα και θα ακολουθηθούν οι ανάλογες διαδικασίες, ώστε το περιστατικό να απομονωθεί από το υπόλοιπο σύνολο του ξενοδοχείου. Ένα συγκεκριμένο μέλος της ομάδας Υγιεινής και Ασφάλειας θα είναι υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση του ενοίκου που νοσεί και όλα τα μέλη του προσωπικού θα είναι διαθέσιμα για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια.

Δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που μειωθεί η διάρκεια των διακοπών μου λόγω κρούσματος κορονοϊού;

Σε περίπτωση που μειωθεί η περίοδος της διαμονή σας λόγω περιστατικού COVID-19 κάποιου ενοίκου, δικαιούστε voucher για το υπόλοιπο των ημερών σας, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί εντός 18 μηνών από την έκδοσή του.

Που βρίσκεται το πλησιέστερο ιατρικό κέντρο σε περίπτωση που χρειαστώ ιατρική βοήθεια.

Το Νοσοκομείο της Σαντορίνης απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο μας. Εναλλακτικά, μπορούμε να καλέσουμε γιατρό, ώστε να σας εξετάσει με ασφάλεια στο δωμάτιό σας.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός και ποιος έχει πρόσβαση στο δωμάτιό μου;

Το προσωπικό καθαριότητας έχει πρόσβαση στα δωμάτια, πάντα με τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες συντήρησης της καθαριότητας του δωματίου είναι καθημερινές, εφόσον το επιθυμούν οι επισκέπτες μας, και διενεργούνται αποκλειστικά από τον ίδιο εργαζόμενο καθ ’όλη τη διάρκεια της παραμονής σας.

Ποια διαδικασία ακολουθείται για την παρασκευή γευμάτων;

Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται αποκλειστικά στο Ξενοδοχείο Γουλιέλμος, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, από το ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας.

 

 

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • Εγγύηση καλύτερης τιμής

  • Δώρο Καλωσορίσματος

  • Δωρεάν early check in / late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Μοναδικές Προσφορές

3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κάντε κράτηση & επωφεληθείτε.

#hotelgoulielmos

Νιώστε την αυθεντική φιλοξενία

How excited we are to share with you our ''Traveller Review Award 2021'' 🏅as a great example of the hard and good work 💯 and as a new goal to be better and better! Thank you all! 🏆❤️ @bookingcom

H
A
P
P
Y

#goulielmoshotel #santorini #akrotiri #cyclades #greekislands #travellerReviewAwards2021
Happy New Year! 🎅 Joy and Health to all of you! 🎀 🎁 #santorini #calderaHotel #caldera #calderaview #santorinicaldera#goulielmoshotel #happynewyear #2021 #wishes
Warm wishes from all of us for health and happiness! 🎄 May all your dreams become true! 🎉🎁 Ho Ho Ho 🎅 #santoriniHotel #christmas #christmasmood #santorini #caldera #merrychristmas
Goulielmos Team sends to all of you one big virtual hug together with a goodbye for the season 2020. Thank you very much for being our guests! 😊 We cannot wait to meet you again next year. Until then take care and never stop dreaming!❤️ #santoriniHotel #calderaHotel #calderaview #seaview #akrotiri #santorini #caldera #season2020 #staysafe #keepdreaming

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ